Τα οφέλη ενός χαλαρωτικού μασάζ

Οφέλη από ένα χαλαρωτικό μασάζ

Βελτιωμένη κυκλοφορία: οι απαλές κινήσεις χαϊδεύματος και ζυμώματος πάνω από το δέρμα μπορούν να βελτιώσουν τη ροή της κυκλοφορίας του αίματος περιφερειακά, φέρνοντας φρέσκο αίμα στην περιοχή παρέχοντας καλύτερη τοπική διατροφή και επιταχύνοντας την απομάκρυνση των τοξινών και των αποβλήτων.

Μειωμένη μυϊκή ένταση: Η μυϊκή ένταση που θα μπορούσε να οφείλεται σε ένα πρόβλημα στάσης (κάθισμα σε ένα γραφείο για πολλές ώρες) μπορεί να μειωθεί με ένα τακτικό χαλαρωτικό μασάζ. Η απαλή αλλά σταθερή πίεση σε συγκεκριμένους μύες των ώμων, για παράδειγμα, θα βοηθήσει να διασκορπιστεί τυχόν συσσώρευση έντασης/σφιξίματος σε αυτήν την περιοχή. Τα προβλήματα της στάσης είναι σωρευτικά και η θεραπεία μασάζ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το “τσιμπήσετε” ούτως ή άλλως.

Η μυϊκή κόπωση από την υπερβολική χρήση κατά τη διάρκεια της άσκησης μπορεί επίσης να μειωθεί σημαντικά κάνοντας τακτικά μασάζ χαλάρωσης. Τα αποτελέσματα των κινήσεων ζύμωσης και χαϊδεύματος στις μυϊκές ίνες βοηθούν στη διασπορά/αφαίρεση του γαλακτικού οξέος που συσσωρεύεται μειώνοντας την κόπωση, την ενόχληση και μειώνοντας τον χρόνο αποκατάστασης.

Ανακουφίζει από το άγχος και την κατάθλιψη: Το άγχος και η κατάθλιψη έχουν γίνει ένα πρόβλημα του εικοστού πρώτου αιώνα στον δυτικό κόσμο. Είναι δίκαιο να πούμε ότι αυτές οι καταστάσεις ευθύνονται για τη συντριπτική πλειοψηφία των ψυχικών ασθενειών στους περισσότερους ανθρώπους. Δημιουργώντας μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και με τα θεραπευτικά οφέλη της επαφής δέρμα με δέρμα, καθώς και τα πρακτικά αναλγητικά αποτελέσματα του ίδιου του μασάζ, αυτή η θεραπεία μπορεί να ανακουφίσει μερικά από τα συμπτώματα περιπτώσεων άγχους και κατάθλιψης. Η συνολική ευεξία ενός ατόμου μπορεί να βελτιωθεί.

Βελτιώνει τον ύπνο: Το χαλαρωτικό μασάζ χαλαρώνει τον πελάτη και παρέχει ανακούφιση από το άγχος και το αίσθημα ηρεμίας, που μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να αποκοιμηθεί πιο γρήγορα, να κοιμηθεί πιο βαθιά και να είναι λιγότερο ενοχλημένο κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η θεραπεία μασάζ ανακουφίζει επίσης από το στρες της στάσης και τον τοπικό πόνο, έτσι ώστε το άτομο να μπορεί να κοιμάται πιο άνετα.

Νιώθετε και εσείς την ένταση και την πίεση της καθημερινότητας;  Οι αντοχές σας έχουν μειωθεί και θέλετε μια συνολική χαλάρωση;

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού ώστε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο Male Massage

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

EnglishFrenchGermanGreekItalian