ΕΙΔΗ ΜΑΣΑΖ

 

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

 

 

Αυτός ο τύπος μασάζ χαλαρώνει το σώμα σας προσφέροντας μια αίσθηση ευεξίας. Το χαλαρωτικό μασάζ προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, βοηθώντας τον να ξεφύγει από την κουραστική καθημερινότητα και να χαλαρώσει το σώμα του, δίνοντας του παράλληλα την απαραίτητη τόνωση για να συνεχίσει.

Οι μασερ του Male Massage by lamda θα φροντίσουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς την στιγμή.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 λεπτά

ΚΟΣΤΟΣ: 45 ευρώ

BODY TO BODY – NURU ΜΑΣΑΖ

 

To Nuru Massage είναι ένα από σώμα σε σώμα (Body to body) αισθησιακό μασάζ το οποίο πραγματοποιείται από δύο γυμνούς ανθρώπους με τη χρήση ενός ειδικού λαδιού.

H εμπειρία του Body to body είναι τόσο χαλαρωτική όσο και αισθησιακή.

Οι μασέρ του Male Massage by lamda θα φροντίσουν να απολαύσεις αυτό το μοναδικής αίσθησης μασάζ με τον καλύτερο τρόπο.

Διάρκεια: 60 λεπτά

Κόστος: 65 ευρώ

4 ΧΕΡΙΑ ΜΑΣΑΖ

 

Για εκείνους που ζητάνε την υπέρτατη χαλάρωση και αίσθηση πάνω στο σώμα τους,το χαλαρωτικό μασάζ  ,είναι διαθέσιμο και με 4 χέρια ( 2 μασερς)

Διάρκεια: 60 λεπτά

Χαλαρωτικό 4 χέρια – Κόστος: 90 ευρώ

 

 

HOT STONE MASSAGE (ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΖΕΣΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ)

 

To Hot Stone Massage δηλαδή του μασάζ με ζεστές πέτρες, έχει μία διάρκεια πολλών χιλιάδων χρόνων, από την αρχαία Ινδία ως τον πολιτισμό των Μάγια.

Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται είναι βασάλτης, ένα πέτρωμα με ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες. Είναι ηφαιστειογενής και έχει την ικανότητα να αποβάλλει από το σώμα τις εντάσεις, γεμάτος ενέργεια και μοναδικός αγωγός θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι απορροφά τέλεια την θερμότητα και την διαχέει ομοιόμορφα μαζί με τις ενεργειακές του ιδιότητες όσο βρίσκεται σε επαφή με το σώμα.

Οι hot stones έχουν αναλγητικές ιδιότητες, αγγειοδιασταλτική δράση, ανακουφίζουν από μυϊκούς πόνους.Eκτός από πόνους αποβάλλεται άγχος, ένταση, συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και γενικά διαταραχές του ενεργειακού σώματος. Οι πέτρες τοποθετούνται σε συγκεκριμένα ενεργειακά σημεία και σε συνδυασμό με το αρωματο-θεραπευτικό μασάζ έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διάρκεια: 40 λεπτά

Κόστος: 50 ευρώ

 

 

COUPLES ΜΑΣΑΖ

Για ζευγάρια που επιθυμούν να βιώσουν την εμπειρία του μασάζ ταυτόχρονα

Η υπηρεσία δίνετε σε relaxing μασάζ  και σε body to body μασάζ

Διάρκεια: 80 λεπτά

Χαλαρωτικό  – Κόστος: 90 ευρώ

Body to body  – Κόστος: 130 ευρώ

 

 

ΤΗΑΙ ΜΑΣΑΖ

 

To Thai Massage είναι ένα μασάζ δαπέδου.

Το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ δεν χρησιμοποιεί λάδια ή λοσιόν και ο θεραπευόμενος παραμένει ντυμένος με ελαφρία ρούχα κατά την διάρκεια του

Δεν γίνεται ποτέ σε κρεβάτι μασάζ αλλά στο πάτωμα

Στο Thai Massage μέσω έντονων διατάσεων, πιέσεων στις ενεργειακές γραμμές ο θεραπευτής δίνει την δυνατότητα στο σώμα σας να απελευθερωθεί από το ενεργειακό του μπλοκάρισμα.

Διάρκεια: 60 λεπτά

Κόστος: 65 ευρώ

 

TANTRA ΜΑΣΑΖ

 

Η έννοια του ταντρικού μασάζ βασίζετε στον αρχαίο Ινδουισμό και σε ιδέες γύρω από την Τάντρα. Το ταντρικό μασάζ είναι μια αργή, διαλογιστική και φιλοσοφική μορφή έρωτα όπου ο τελικός στόχος δεν είναι ο οργασμός αλλά η απόλαυση ενός ταξιδιού με σκοπό την διέγερση των αισθήσεων και την απελευθέρωση σεξουαλικής ενέργειας. Στόχος είναι να μετακινήσει αυτή τη σεξουαλική ενέργεια σε όλο το σώμα

Eίναι η τέχνη της απόλυτης αποδοχής της διαφορετικότητας κάθε πλάσματος.

Οφέλη του Ταντρικού μασάζ

Εκτός από την απόλαυση και την χαλάρωση που προσφέρει το ταντρικό μασάζ αγγίζει και αναφλέγει το τρίπτυχο της ανθρώπινης υπόστασης (Σώμα-Πνέυμα-Ψυχή) με αποτέλεσμα την βαθύτερη κατανόηση,οικειότητα, αρμονία και εκκαθάριση στο σώμα και το νου

Βελτίωση της σεξουαλικής αντοχής

Βελτίωση της ποιότητας και διάρκειας των οργασμών

Ανακούφιση στο πόνο

Βοήθεια στην επίλυση των σεξουαλικών επιπλοκών όπως η πρόωρη εκσπερμάτωση, η στυτική δυσλειτουργία ή η ανοργασία.

Έλεγχος του άγχους,εξάλειψη του στρες και βελτίωση του ύπνου

Άρση των συναισθηματικών αποκλεισμών

To Tantra massage Male Massage by lamda παρέχετε απο απόλυτα εξιδικευμένο μασέρ πάνω στο Tantra μασάζ

Διάρκεια: 180 λεπτά

Κόστος: 280 ευρώ

 

COCOA ΜΑΣΑΖ

 

Μια συνεδρία μίας ώρας με ένα μείγμα από Κακάο, Λάδι και άλλα θαυματουργά υλικά.

Στο τέλος τυλίγουμε με μεμβράνη για 20 λεπτά.

Γνωρίζεις ότι το κακάο μπορεί να προστατεύσει το δέρμα σου; Ιδιαιτέρως σημαντική μπορεί να χαρακτηριστεί η δράση τους στην υγεία και προστασία του δέρματος. Ο ρόλος του κακάο είναι σπουδαίος, καθώς υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών εμπεριέχονται στους κόκκους του. Τα επίπεδα των φλαβονοειδών στη μαύρη σοκολάτα κυμαίνονται από 70% και άνω, ενώ σε σοκολάτες που έχουν αραιωθεί με γάλα και ζάχαρη (σοκολάτες γάλακτος) τα αντιοξειδωτικά οφέλη μειώνονται κατά πολύ, λόγω των οξειδωτικών βλαβών που συνδέονται με την παρουσία ζάχαρης.

Διάρκεια : 60 λεπτά

Κόστος: 160 ευρώ

EnglishFrenchGermanGreekItalian