ΕΙΔΗ ΜΑΣΑΖ

 

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

 

 

Αυτός ο τύπος μασάζ χαλαρώνει το σώμα σας προσφέροντας μια αίσθηση ευεξίας. Το χαλαρωτικό μασάζ προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, βοηθώντας τον να ξεφύγει από την κουραστική καθημερινότητα και να χαλαρώσει το σώμα του, δίνοντας του παράλληλα την απαραίτητη τόνωση για να συνεχίσει.

Οι μασερ του Male Massage by lamda θα φροντίσουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς την στιγμή.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60 λεπτά

ΚΟΣΤΟΣ: 45 ευρώ

BODY TO BODY – NURU ΜΑΣΑΖ

 

To Nuru Massage είναι ένα από σώμα σε σώμα (Body to body) αισθησιακό μασάζ το οποίο πραγματοποιείται από δύο γυμνούς ανθρώπους με τη χρήση ενός ειδικού λαδιού.

H εμπειρία του Body to body είναι τόσο χαλαρωτική όσο και αισθησιακή.

Οι μασέρ του Male Massage by lamda θα φροντίσουν να απολαύσεις αυτό το μοναδικής αίσθησης μασάζ με τον καλύτερο τρόπο.

Διάρκεια: 60 λεπτά

Κόστος: 65 ευρώ

4 ΧΕΡΙΑ ΜΑΣΑΖ

 

Για εκείνους που ζητάνε την υπέρτατη χαλάρωση και αίσθηση πάνω στο σώμα τους,το χαλαρωτικό μασάζ  ,είναι διαθέσιμο και με 4 χέρια ( 2 μασερς)

Διάρκεια: 60 λεπτά

Χαλαρωτικό 4 χέρια – Κόστος: 90 ευρώ

 

 

HOT STONE MASSAGE (ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΖΕΣΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ)

 

To Hot Stone Massage δηλαδή του μασάζ με ζεστές πέτρες, έχει μία διάρκεια πολλών χιλιάδων χρόνων, από την αρχαία Ινδία ως τον πολιτισμό των Μάγια.

Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται είναι βασάλτης, ένα πέτρωμα με ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες. Είναι ηφαιστειογενής και έχει την ικανότητα να αποβάλλει από το σώμα τις εντάσεις, γεμάτος ενέργεια και μοναδικός αγωγός θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι απορροφά τέλεια την θερμότητα και την διαχέει ομοιόμορφα μαζί με τις ενεργειακές του ιδιότητες όσο βρίσκεται σε επαφή με το σώμα.

Οι hot stones έχουν αναλγητικές ιδιότητες, αγγειοδιασταλτική δράση, ανακουφίζουν από μυϊκούς πόνους.Eκτός από πόνους αποβάλλεται άγχος, ένταση, συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και γενικά διαταραχές του ενεργειακού σώματος. Οι πέτρες τοποθετούνται σε συγκεκριμένα ενεργειακά σημεία και σε συνδυασμό με το αρωματο-θεραπευτικό μασάζ έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Διάρκεια: 40 λεπτά

Κόστος: 50 ευρώ

 

 

COUPLES ΜΑΣΑΖ

Για ζευγάρια που επιθυμούν να βιώσουν την εμπειρία του μασάζ ταυτόχρονα

Η υπηρεσία δίνετε σε relaxing μασάζ  και σε body to body μασάζ

Διάρκεια: 80 λεπτά

Χαλαρωτικό  – Κόστος: 90 ευρώ

Body to body  – Κόστος: 130 ευρώ

 

 

ΜΑΣΑΖ ΒΑΘΕΩΣ ΙΣΤΟΥ (DEEP TISSUE)

 

 

Το Deep Tissue Massage (βαθύ μασάζ ιστών) είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, η οποία, όπως φανερώνει και το όνομά της, επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχική θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών.

Τα σημεία που συνήθως συγκεντρώνεται η περισσότερη ένταση, είναι η πλάτη, ο αυχένας και οι ώμοι.

Πριν από ένα βαθέως ιστού θα ενημερώσετε για τις προβληματικές περιοχές σας τον θεραπευτή.

Το μασάζ θα ξεκινήσει ως ένα παραδοσιακό μασάζ χαλάρωσης. Αφού ζεσταθούν οι μύες, ο θεραπευτής θα αρχίσει να εργάζεται βαθιά στις προβληματικές περιοχές. Εκτός από τις παλάμες, τις άκρες των δακτύλων και τις αρθρώσεις, μπορεί να χρησιμοποιήσει τους πήχεις ή τους αγκώνες του για να αυξήσει την πίεση.

Διάρκεια: 60 λεπτά.

Κόστος: 65 ευρώ

 

TANTRA ΜΑΣΑΖ

 

Η έννοια του ταντρικού μασάζ βασίζετε στον αρχαίο Ινδουισμό και σε ιδέες γύρω από την Τάντρα. Το ταντρικό μασάζ είναι μια αργή, διαλογιστική και φιλοσοφική μορφή έρωτα όπου ο τελικός στόχος δεν είναι ο οργασμός αλλά η απόλαυση ενός ταξιδιού με σκοπό την διέγερση των αισθήσεων και την απελευθέρωση σεξουαλικής ενέργειας. Στόχος είναι να μετακινήσει αυτή τη σεξουαλική ενέργεια σε όλο το σώμα

Eίναι η τέχνη της απόλυτης αποδοχής της διαφορετικότητας κάθε πλάσματος.

Οφέλη του Ταντρικού μασάζ

Εκτός από την απόλαυση και την χαλάρωση που προσφέρει το ταντρικό μασάζ αγγίζει και αναφλέγει το τρίπτυχο της ανθρώπινης υπόστασης (Σώμα-Πνέυμα-Ψυχή) με αποτέλεσμα την βαθύτερη κατανόηση,οικειότητα, αρμονία και εκκαθάριση στο σώμα και το νου

Βελτίωση της σεξουαλικής αντοχής

Βελτίωση της ποιότητας και διάρκειας των οργασμών

Ανακούφιση στο πόνο

Βοήθεια στην επίλυση των σεξουαλικών επιπλοκών όπως η πρόωρη εκσπερμάτωση, η στυτική δυσλειτουργία ή η ανοργασία.

Έλεγχος του άγχους,εξάλειψη του στρες και βελτίωση του ύπνου

Άρση των συναισθηματικών αποκλεισμών

To Tantra massage Male Massage by lamda παρέχετε απο απόλυτα εξιδικευμένο μασέρ πάνω στο Tantra μασάζ

Διάρκεια: 180 λεπτά

Κόστος: 280 ευρώ

 

COCOA ΜΑΣΑΖ

 

Μια συνεδρία μίας ώρας με ένα μείγμα από Κακάο, Λάδι και άλλα θαυματουργά υλικά.

Στο τέλος τυλίγουμε με μεμβράνη για 20 λεπτά.

Γνωρίζεις ότι το κακάο μπορεί να προστατεύσει το δέρμα σου; Ιδιαιτέρως σημαντική μπορεί να χαρακτηριστεί η δράση τους στην υγεία και προστασία του δέρματος. Ο ρόλος του κακάο είναι σπουδαίος, καθώς υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών εμπεριέχονται στους κόκκους του. Τα επίπεδα των φλαβονοειδών στη μαύρη σοκολάτα κυμαίνονται από 70% και άνω, ενώ σε σοκολάτες που έχουν αραιωθεί με γάλα και ζάχαρη (σοκολάτες γάλακτος) τα αντιοξειδωτικά οφέλη μειώνονται κατά πολύ, λόγω των οξειδωτικών βλαβών που συνδέονται με την παρουσία ζάχαρης.

Διάρκεια : 60 λεπτά

Κόστος: 160 ευρώ

EnglishFrenchGermanGreekItalian